Aqua Saniter - fürdőszoba konyha lakberendezés
Központi telefonszámunk
Bemutatótermünk címe
CÉGISMERTETŐ Aqua Saniter Kft.

A Porcahungary Kft. meghatározó szerepet tölt be a magyarországi fürdőszoba, konyha, kanapé és csempe piacon - elsősorban - mint a spanyolországi PORCELANOSA csoportnak, a világ elsőszámú luxus burkolatokkal foglalkozó gyárcsoportjának hazai nagykereskedője és kiemelt forgalmazója. Forgalmunk legnagyobb részét a velük való folyamatos üzleti kapcsolatból származó bevétel teszi ki.

Cégünk a PORCELANOSA mellett több spanyol- és olaszországi burkolatgyártó magyarországi - többnyire kizárólagos - importőre (lásd Impronta Italgraniti, Marazzi, Colombini, Goldconfort , Arcana, Cristacer, Glass, stb).

Cégünk másik fontos profiljaként fürdőszobai szanitereket és kiegészítőket importálunk közvetlenül Európa legmegbízhatóbb minőséget és kiemelkedő design-élményt nyújtó gyártóitól. Így kerültünk kapcsolatba és vagyunk folyamatos importőrei az Ideal Standard, Catalano, EMCO és Allibert gyáraknak.

Nagykereskedelmi tevékenységünk mellett 2 üzletünk van – Budapest belvárosában és Szigetszentmiklós-Lakihegyen -, melyek az általunk forgalmazott termékek bemutatótermeiként is szolgálnak, ahol az egyéni ügyfeleinket közvetlenül is ki tudjuk szolgálni.
Az elsőszámú bemutatótermünk Budapest egyik legforgalmasabb sugárútján, a Váci úton helyezkedik el. 500 négyzetméternyi alapterületen több mint 50 különböző enteriőrrel mutatjuk be a hazai és külföldi ügyfeleknek a PORCELANOSA csoport burkolatait, csaptelepeit, fürdőszobai kiegészítőit és a Catalano gyár világdíjas szaniterjeit.

Az utóbbi években számos projektben vettünk részt és jelenleg is több projekt elsőszámú partnerei és beszállítói vagyunk a saját területünkön. Eddigi referenciáink között egyaránt szerepelnek kastélyszállók, wellness hotelek, luxus éttermek, stb. Partnereink minden esetben elégedettek voltak az általunk forgalmazott termékekkel és egyúttal velünk is. A gyártók pedig természetesen minden termék esetében hosszú távú minőségi garanciát vállalnak.

Cégünk publikus adatai:

Porcahungary Kft.
Számlázási és levelezési cím: 1139 Budapest, Váci út 95.
Telefon: +36 1 237-0878

Főoldal Főoldal
in English in English
fali csempe padlóburkolat WC / bidé mosdó fürdőkád zuhanykabin zuhanytálca csaptelep fürdőszobabútor konyhabútor masszázsmedence
Porcelanosa Group Impronta Italgraniti Catalano Scarabeo Ideal Standard Royo Group Colombini Toplax RAVAK QCA Spas
csempék - nappali csempék - fürdőszoba csempék - konyha fali csempe padlólapok - nappali padlólapok - fürdőszoba padlólapok - konyha
Porcahungary Kft.